Fotograf Josefin Lööv - 2016

 

Mitt första år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I detta paket följer jag ditt barns utveckling under tre fotograferingstillfällen från att ditt barn är nyfött och fram till ettårsdagen. Ditt barns utveckling det första året kommer att gå otroligt fort, från att kunna hålla huvudet själv till att kunna sitta och så småningom ta sina första steg. Passa på att föreviga dessa ögonblick som aldrig kommer igen! Det kommer att bli ett minne för livet!

 

 

Själva bokningen

Tider för de tre fotograferingarna bokas separat efter era önskemål, vid vilka månader ni vill att bilderna ska tas och var ni vill hålla till under fotograferingarna.

 

Hur går fotograferingen till?

Jag avsätter 2 timmar vid varje fotograferingstillfälle. Detta för att vi ska ha gott om tid för blöjbyten, vilostunder och matning. Finns det någon favoritnalle, eller släktklenod som skall vara med vid fotograferingen så tar ni med er det.

 

Att tänka på inför fotograferingarna

För att underlätta för mig som fotograf, låt gärna barnet äta och sova en stund innan Ni kommer för att få en nöjd och glad bebis. Klädbyten hinner vi självklart me,d så ta gärna med er flera olika klädesplag. Rivmärken, sår eller annat som brukar höra barn till, är ingenting ni behöver tänka på. Det fixar jag i redigeringen sedan.

 

Efter fotograferingen

Efter varje fotografering kommer ni att få en länk till ett webalbum där ni hittar era bilder. Albumet kommer att ligga uppe under hela året, och ni kan närsomhelst gå in och titta på bilderna. Ni får också gärna ge ut länken så era nära och kära, vänner eller kollegor kan gå in och kika. Ibland kan man behöva lite smakråd, och det är helt ok.

 

 

 

 

Mitt första år - 5 fototillfällen, 25 högupplösta bilder på CD.

Nyfödd

3 månader

6 Månader

9 Månader

12 Månader

 

Pris: 2800:-